Μπλογκογεννέθλια & δωράκι

 

Πως περνάει ο καιρός !! Ηταν πριν ένα χρόνο που έκανα και εγώ δειλά-δειλά τα πρώτα μου βήματα στο blogging με τη γλυκιά αυτή ανάρτηση. Ξεκίνησα χωρίς να έχω ιδέα που μπορεί να φτάσει αυτή η ενέργειά μου. Πρωταρχικός μου σκοπός ήταν να καταγράψω τις συνταγές που είχα μαζεμένες με τα χρόνια . Με τον καιρό όμως θέλησα να μοιραστώ όλες αυτές τις υπέροχες συνταγές και επιπλέον να μοιραστώ τα πειράματά μου στην κουζίνα.

Οπως ξέρετε, δεν είμαι Σεφ. Μια απλή μαγείρισσα είμαι που προσπαθώ να εξελίσσομαι και φυσικά να μαθαίνω. Οπότε το blogging ήταν και είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση. Χαίρομαι απίστευτα που τόλμησα να αρχίσω αυτό το blog. Αποκόμισα πάρα πολλά και τώρα μετά απο ένα χρόνο λέω ότι αξίζει τον κόπο. Η ευκαιρία του να ανταλλάξεις απόψεις πάνω στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους και να κάνεις φιλίες νομίζω είναι ανεκτίμητη.Εκτός απο τα γεννέθλια του blog, έχουμε και ακόμα ενα λόγο να γιορτάσουμε ... οι αναγνώστες μου έφτασαν και ξεπέρασαν τους 100 ... ουάου !!!

Ευελπιστώντας ότι η παρεούλα μας θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη, φύσηξε ενας αέρας ανανέωσης. Μικρά πραγματάκια για να κάνουν την επικοινωνία μας ευκολότερη και αμεσότερη. Κατ'αρχήν θα δείτε πάνω δεξιά να αναφέρεται το email με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου. Επίσης, δημιούργησα μια σελίδα στο facebook για να τα λέμε και απο εκεί. Κάντε της ενα like. Δείτε ακόμα τις φωτογραφίες μου (μαγειρικές και μη) και τι γενικά βρίσκω ωραίο, στο Pinterest ... τι λέτε για ένα pin ? Και τελευταίο αλλά όχι αμελητέο, ίσως προσέξατε ότι γίναμε δίγλωσσοι. Για να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των φίλων ανά τον κόσμο που με χαρά μου παρατήρησα ότι με διαβάζουν.

Για να γιορτάσουμε λοιπόν τα γεννέθλια του blog και τους 100 αναγνώστες, εκτός απο το γλυκάκι της φωτογραφίας, σας έχω δωράκι(α). Εχοντας συμμετάσχει, οπως θυμάστε στη γευσιγνωσία στα T.G.I.Fridays, εφτιαξα κάποια πιάτα τους και ανέβασα τις φωτογραφίες σε αυτή τη σελίδα, με αποτέλεσμα να ανταμοιφθώ με κουπόνια για κοκτέιλς. Αυτά λοιπόν τα κουπόνια η διοίκηση των Fridays μου ενέκρινε να τα προωθήσω. Με χαρά μου τα προσφέρω σε εσάς τους αναγνώστες μου.

Τρεις τυχεροί θα κληρωθούν και θα κερδίσουν απο 2 coktails της επιλογής τους στα T.G.I.Fridays.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση ? Αφήστε μου ενα μήνυμα, σε αυτό εδώ το ποστ, μέχρι την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012, λέγοντάς μου τις σας αρέσει στο blog μου, τι βελτιώσεις θα βλέπατε εσείς καθώς και τι ίσως θα θέλατε να συμπεριλάβω στην ύλη του. Λυπάμαι αλλά ανώνυμα μηνύματα ή διπλά δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν. Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου θα έχουμε την ανακοίνωση των τριών τυχερών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη σε τούτο εδώ το εγχείρημα. Να τους ευχαριστήσω που δοκιμάζουν αδιαμαρτύρητα (ενίοτε) τις μαγειρικές/ζαχαροπλαστικές μου προσπάθειες, που περιμένουν καρτερικά (ενίοτε) να τελειώσει η φωτογράφιση των πιάτων για να κάτσουν στο τραπέζι και που έχουν να μου δώσουν μια συμβουλή όταν την χρειάζομαι. Και βέβαια να ευχαριστήσω όλους εσάς που με υποστηρίζετε διαβάζοντας το blog μου, που αφήνετε το σχόλιό σας ή όχι, που πιστεύετε σε μένα.

Φιλιά πολλά σε όλους σας.

 

 
 

Εχουμε τυχερούς ...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους άφησαν σχόλιο και ευχήθηκαν μέσα απο την καρδιά τους. Ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε.

Στη κλήρωση λοιπον συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ... εξαιρέθηκαν μόνο όσοι το ζήτησαν για τους δικούς τους λόγους και όχι για λόγους αποστάσεως καθώς και ο σύζυγός μου. Οι υπολοιποι είτε εντός Ελλάδος είτε εκτός μπήκαν στην κλήρωση ! Τα ονόματα μπήκαν σε τυχαία σειρά σε excel και τα τυχερά νούμερα (13 / 17 / 27 ) τα είπαν οι παραγωγοί του sin radio στην εκπομπή της φίλης Βιβής.

 

 

Οι τυχερές Ερη, Κική και Μαρία θα ενημερωθούν με email εντός της εβδομάδας. Συγχαρητήρια.