Εβδομάδα εορτασμού - Κλήρωση Νο 1

 

Την αγάπη μου για την μαστίχα την ξέρετε. Οπου έχω την δυνατότητα λιγο άρωμα μαστίχας το χρησιμοποιώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν την ευχαρίστηση που ένοιωσα όταν παρέλαβα κάποια μπουκάλια Ανθρακούχου Νερού με Μαστίχα για να τα δοκιμάσω.

Το απολαυστικό Mastiqua είναι ένα φυσικά αρωματισμένο μαστιχόνερο που παράγεται από την απόσταξη της καθαρής μαστίχας με ατμό και μεταφέρει όλες τις ξεχωριστές ευεργετικές της ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Το Mastiqua είναι ένα εναλλακτικό δροσιστικό ποτό που τονώνει, αναζωογονεί και ενισχύει την αίσθηση της ευεξίας. Συνοδεύει άριστα τον καφέ, ταιριάζει ευχάριστα με το φαγητό και λειτουργεί ως χωνευτικό. Είναι δε το ιδανικό μη αλκοολούχο ποτό. Μπορείτε να το απολαύστε σκέτο, παγωμένο στους 3° C ή μπορείτε να του προσθέσετε μια λεπτή φέτα λεμόνι ή ακόμα και μια φλοίδα αγγούρι και να έχετε ένα εξαίρετο ποτό.

Το δώρο λοιπόν σήμερα θα είναι 10 μπουκάλια Mastiqua για να "δημιουργήσετε" και να απολαύσετε.

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει να απαντήσετε σε σχόλιο σε αυτή εδώ την ανάρτηση, "Που χρησιμοποιείτε εσείς την μαστίχα", μέχρι και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.

Διευκρινίσεις :
*Παρακαλώ τα σχόλια να είναι επώνυμα γιατι τα ανώνυμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.
*Επειδή η αποστολή των δώρων θα γίνει απο μένα, για αυτή τη φορά, θα μπορεί να γίνει μόνο εντός Ελλάδος. Οι κάτοικοι εξωτερικού αν είναι στους τυχερούς, θα πρέπει να δώσουν για την παραλαβή διεύθυνση στην Ελλάδα.
*Οι τυχεροί θα πρέπει να στείλουν, μέσα σε δύο ημέρες απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα στοιχεία τους, ειδάλως θα κληρωθούν νέοι τυχεροί.

Καλή τύχη