Εβδομάδα εορτασμού - Κλήρωση Νο 4

 

Γιορτάζω, γιορτάζω,
μα ούτε που το φωνάζω,
θα διασκεδάζω ως το πρωί.
Γιορτάζω, γιορτάζω,
τις έννοιες στην άκρη βάζω,
θα διασκεδάζω ως το πρωι !!!

Η σημερινή μέρα είναι ένας απο τους δύο λόγους για αυτή την Εορταστική Εβδομάδα. Είναι τα γεννέθλιά μου σήμερα. Κλείνω τα 46 χρόνια (εδώ εσεις λέτε "αλήθεια ? δεν φαίνεσαι ούτε 25!"). Οσο για τα κεράκια στην τούρτα, σαν να μου φαίνονται πολλά ... δεν θα βάλω !

Αλλος ένας χρόνος εμπειρίας .. έτσι το λέμε τώρα. Και επειδή σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση δεν θα σκεφτώ ότι μεγαλώνω, ωριμάζω και τα συναφή. Θα τα προσπεράσω όλα αυτά και θα σκεφτώ "γλυκά".

Θα σκεφτώ Μακεδονικό Χαλβά .. "το γλυκό που κάνει καλό". Πολλοί απο εμάς δεν μένουν στην απόλαυσή του μόνο την Καθαρά Δευτέρα. Είναι η τέλεια γλυκιά νότα για όλο τον χρόνο. Με αμύγδαλα, με φυστίκι, με μέλι, με επικάλυψη σοκολάτας (σλουρπ), με μαστίχα, φουντουκένιος, με φρουκτόζη, με σησάμι ολικής, με κακάο .. εντάξει μπερδεύτηκα, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Αφοβα, θα δοκιμάσω απο όλα. Αλλωστε "κάνει καλό" γιατί ο Μακεδονικός Χαλβάς φτιάχνεται απο ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και για αυτό διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού και είναι πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Τι καλύτερο λοιπόν για τη σημερινή κλήρωση από ένα πακέτο γεμάτο "γλυκά" προϊόντα? Ενα πακέτο είπα? Επειδή είμαι large σήμερα λόγω γεννεθλίων και επειδή ο Μακεδονικός Χαλβάς θέλει να μας δώσει δύναμη και ενέργεια, θα κληρώσουμε τρία πακέτα. Τρεις λοιπόν θα είναι οι τυχεροί της σημερινής κλήρωσης.

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει να απαντήσετε σε σχόλιο σε αυτή εδώ την ανάρτηση, "Ποια απο τις γεύσεις του Μακεδονικού Χαλβά δεν έχετε ακόμα απολαύσει και θα θέλατε να δοκιμάσετε?", μέχρι και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013.

Διευκρινίσεις :
*Παρακαλώ τα σχόλια να είναι επώνυμα γιατι τα ανώνυμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.
*Επειδή η αποστολή των δώρων θα γίνει απο μένα, για αυτή τη φορά, θα μπορεί να γίνει μόνο εντός Ελλάδος. Οι κάτοικοι εξωτερικού αν είναι στους τυχερούς, θα πρέπει να δώσουν για την παραλαβή διεύθυνση στην Ελλάδα.
*Οι τυχεροί θα πρέπει να στείλουν, μέσα σε δύο ημέρες απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα στοιχεία τους ειδάλως θα κληρωθούν νέοι τυχεροί.

Καλή τύχη