Εβδομάδα εορτασμού - Κλήρωση Νο 5

 

Και όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος ... μέχρι την επόμενη φορά που θα συμβούν.Σήμερα έχουμε την τελευταία κλήρωση αυτής της εορταστικής εβδομάδας !

Παρασκευή η μέρα και γιατι να μην πάμε κάπου που κάθε μέρα είναι σαν Παρασκευή. Το ότι έχω μια αγάπη στα T.G.I.Fridays ίσως το έχετε καταλάβει. Εχω επισκεφτεί και τα 8 καταστήματα (το 9ο μου ξέφυγε) και έχω μείνει το ίδιο ευχαριστημένη με την ποιότητα και το σέρβις. Μου αρέσει που στο μενού τους θα βρείς γεύσεις για κάθε ουρανίσκο. Κάθε φορά δε, διαλέγω κάτι καινούριο να δοκιμάσω. Ετσι, για να έχω άποψη. Τελευταία έχω μια τάση προς τα "living well" πιάτα τους. Πιάτα με πολύτιμα συστατικά που χαρίζουν ευεξία και ενέργεια.

Ο τυχερός λοιπόν της σημερινής κλήρωσης θα μπορέσει να απολαύσει ενα γεύμα αξίας 50 ευρώ σέ κάποιο απο τα T.G.I.Fridays.

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει να απαντήσετε σε σχόλιο σε αυτή εδώ την ανάρτηση "Ποιό είναι το αγαπημένο σας πιάτο απο τα T.G.I.Fridays?", μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013.

Διευκρινίσεις :
*Παρακαλώ τα σχόλια να είναι επώνυμα γιατι τα ανώνυμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.
*Οι τυχεροί θα πρέπει να στείλουν, μέσα σε δύο ημέρες απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα στοιχεία τους ειδάλως θα κληρωθούν νέοι τυχεροί.

Καλή τύχη