Εβδομάδα εορτασμού - Κλήρωση Νο 2

 

Τα γκατζετάκια της κουζίνας με ενθουσιάζουν. Οταν βρίσκω κάτι καινούριο θέλω να το αγοράσω. Τα ντουλάπια μου είναι ασφυκτικά γεμάτα, παρ'όλα αυτά εγώ συνεχίζω ακάθεκτη. Δεν μπορώ να αντισταθώ. Τα καταστήματα δε με είδη κουζίνας είναι για μένα σα λούνα παρκ. Είμαι ικανή να περάσω ώρες ατελείωτες σε τέτοια καταστήματα, χαζεύοντας, ψάχνοντας και φυσικά αγοράζοντας.

Ενα τέτοιο κατάστημα είναι και το Zoulovits. Αν βρεθείς εκεί, χάνεσαι απο την ποικιλία με χρηστικά αντικείμενα για την κουζίνα. Κάθε φορά που θα περάσω το κατώφλι τους είναι σίγουρο ότι δεν θα ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Τα μαχαιράκια που κληρώνουμε τα έχω λατρέψει. Είναι μαχαιράκια γενικής χρήσεως σε υπέροχα χρώματα. Εχουν λεπίδα απο ανοξείδωτο ατσάλι και προστατευτική θήκη για όταν τα αποθηκεύετε. Και με 5 χρόνια εγγύηση.

Το δώρο λοιπόν σήμερα είναι μια σειρά απο 6 μαχαιράκια σε διάφορα χρώματα.

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει να απαντήσετε σε σχόλιο σε αυτή εδώ την ανάρτηση, "Ποιο είναι το αγαπημένο σας gadget στην κουζίνα ?", μέχρι και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013.

Διευκρινίσεις :
*Παρακαλώ τα σχόλια να είναι επώνυμα γιατι τα ανώνυμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.
*Επειδή η αποστολή των δώρων θα γίνει απο μένα, για αυτή τη φορά, θα μπορεί να γίνει μόνο εντός Ελλάδος. Οι κάτοικοι εξωτερικού αν είναι στους τυχερούς, θα πρέπει να δώσουν για την παραλαβή διεύθυνση στην Ελλάδα.
*Οι τυχεροί θα πρέπει να στείλουν, μέσα σε δύο ημέρες απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα στοιχεία τους ειδάλως θα κληρωθούν νέοι τυχεροί.

Καλή τύχη