Εβδομάδα εορτασμού - Κλήρωση Νο 3

 

Οσο ζεις μαθαίνεις. Ετσι λέει ο σοφός λαός. Και εγώ προσπαθώ να το κάνω πράξη. Βέβαια μαθαίνω σε συγκεκριμένο τομέα, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αφού ψάχνομαι με την μαγειρική, προσπαθώ να μάθω τα "μυστικά" της. Τι καλύτερο λοιπόν απο το να παρακολουθώ "μαθήματα" μαγειρικής. Σε μια σχολή μαγειρικής που με έχει ενθουσιάσει, για τον ζεστό/οικείο χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα, για τον "δάσκαλο" που είναι προσιτός και απαντάει χωρίς ενδοιασμό στις όποιες ερωτήσεις και απορίες, για το πόσα μαθαίνω κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί.

Στο cookery club «Μαθήματα Μαγειρικής» μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, γαστρονομίας, ιστορίας και λαογραφίας, γευσιγνωσίες, αλλά και να φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας σε μοναδικά πάρτι ! Η Λίλα και ο Γιώργος, οι άνθρωποι πίσω απο το project cookery club «Μαθήματα Μαγειρικής» λένε : <<Δημιουργήσαμε μία σειρά μαθημάτων και υπηρεσιών που όχι μόνο προσφέρει εκπαίδευση, αλλά κυρίως μεταδίδει την αγάπη που αισθανόμαστε κι εμείς για τον μοναδικό χώρο της γαστρονομίας.>>. Και αυτό φαίνεται !

Το δώρο λοιπόν σήμερα είναι ένα μάθημα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής (εκτός αυτά του Σαββάτου & τα Chef's table) στο Cookery Club.

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει να απαντήσετε σε σχόλιο σε αυτή εδώ την ανάρτηση, "Ποιο θα ήταν το μάθημα που θα διαλέγατε αν είσασταν ο τυχερός της κλήρωσης ?", μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013.

Διευκρινίσεις :
*Παρακαλώ τα σχόλια να είναι επώνυμα γιατι τα ανώνυμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.
*Οι τυχεροί θα πρέπει να στείλουν, μέσα σε δύο ημέρες απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα στοιχεία τους ειδάλως θα κληρωθούν νέοι τυχεροί.

Καλή τύχη